fbpx

AS Takstoler

AS Takstoler ble etablert i 1987 og var fra starten av en ren takstolfabrikk. Senere har bedriften utvidet produktsortimentet ved også å tilby byggelementer og precut. AS Takstoler har administrasjon og takstolfabrikk i Tromsø, og elementfabrikk i Nord-Lenangen i Lyngen kommune.

Bedriften prosjekterer, produserer og selger sine produkter for privatkunder og proffmarkedet. 

Staben har god og lang erfaring fra byggebransjen.  Bedriften bistår kundene også med tekniske vurderinger og nødvendig veiledning for at prosjektene tilfredstiller dagens krav og standarder.

Fokus i bedriften er kvalitet, leveringsdyktighet og service. Markedsområdet er hele Nord-Norge og Svalbard, og bedriften har administrasjon og takstolproduksjon i Tromsø, samt en elementfabrikk i Nord-Lenangen.

Nå er AS Takstoler godkjent lærebedrift og i denne artikkelen blir du mer kjent med bedriften og faget Produksjonsteknikk: Takstoler har fokus på kvalitet og kompetanse

Faget Produksjonsteknikk er et allsidig fag som egner seg for svært mange typer industriell produksjon. Opplæringskontoret Nord har satt økt fokus på faget, og har nå flere bedrifter som er godkjente lærebedrifter i dette faget.

AS Takstoler

Øyvind Glomfjord

AS TakstolerStakkevollveien 51
9010 Tromsø
Tromsø
Troms og Finnmark
Telefon : +47 413 71 531
Epost : post@astakstoler.no
Hjemmeside : https://astakstoler.no
Facebook: ASTakstoler
Lærefag :
Produksjonsteknikkfaget (PRT03-02)