fbpx

Senja Autoservice AS

Senja Autoservice AS ligger på Gibostad, og er en stor bensinstasjon som kan hjelpe deg med det meste av det du måtte trenge både til bil, hjem og hage. Senja Autoservice as er Shell-stasjon og drives av daglig leder Geir Jørgensen, og Lisbeth Sørensen.  Det har vært bensinstasjon her siden tidlig 60-tallet, men stasjonen har vært under nåværende eiere siden mai 1981.  Stasjonen har en rekke ganger vært utvidet og vareutvalget har blitt større.  I perioden 2010-12 ble nytt verkstedbygg oppført med nytt dekkverksted og vaskehall, samt at butikken ble kraftig utvidet til en salgsflate på 350m2.  Utvalget av hurtigmat, jern-og byggvarer samt fritidsprodukter ble da kraftig utvidet, og stasjonen er kjent for sitt brede varespekter.

Her treffer du en hyggelig gjeng med ansatte som til enhver tid har fokus på å gi den beste servicen til deg som kunde. Enten du trenger drivstoff til bilen eller en ferskbakt baguette til sjåføren ønskes du hjertelig velkommen av hyggelige ansatte!

I butikken finner man mye forskjellig til alle og enhver. Det er naturligvis et stort utvalg i mat og drikke for folk i farten, som pølser, baguetter, hamburgere, boller m.m.

Senja Autoservice AS

Geir Jørgensen 

*Senja AutoserviceLysnesveien 89
9372 Gibostad
Senja
Troms og Finnmark
Telefon: +4797546607
Epost: geir@senjaautoservice.no
Hjemmeside: senjaautoservice.no
Facebook: facebook.com/shell.gibostad
Lærefag
Salgsfaget (SLG03-02)

I den rikholdige verktøyavdelingen så er innholdet det meste av hånd-og snekkerverktøy, elektroverktøy, kompressorer, verneutstyr og sveiseapparater.  I tillegg har er det et godt utvalg i tilbehør for kapp, sliping, saging og festemidler.  Det er også et utvalg av maskiner som snøfresere, motorsager, strømaggregater, byggsager etc, og en egen avdeling for sesongvarer og fritidsprodukter.  Og naturligvis så er det en rekke produkter for bilpleie, kjemiprodukter og smøremidler.

Bedriften har også et eget verksted som tilbyr dekkservice for person-og varebiler, last, landbruk og anlegg. Bedriften er medlem i Superdekk-kjeden og tilbyr dekk fra kjente leverandører som Nokian, Continental, Michelin, Hankook, Nexen og Marshal.  I tillegg fører bedriften felger til personbil, varebil, lastebil,  traktor og anlegg.  Verkstedavdelingen tilbyr også småservice og oljeskift for person og varebiler, og er service og garantiverksted for alle maskiner fra Stiga og Jonsered.