fbpx

Europris Sørkjosen

I mai 1992 åpnet Wiggo Erichsen opp den første Europris butikken i Stavanger. Butikken, som bærer navnet Støperigata, er i dag en av over 260 Europris butikker.

I år 2000 kjøpte «engrosgrûnderen» Terje Høili seg inn i Europris og tok bedriften med på en fantastisk reise hvor merkenavnet virkelig ble kjent for allmenheten. Gründerne solgte seg senere ut av selskapet, men følger fortsatt engasjert med. I juni 2015 ble Europris notert på Oslo Børs og en ny og spennende fase i lavpriseventyret er i gang.

I dag er Europris en av landets mest kjente kjeder. Nærmere 100% av alle nordmenn sier de kjenner til Europris. Butikkene er lokalisert over hele vårt langstrakte land, og kjeden forventer å vokse med ca. 5 nye butikker hvert år. Ca. 89% av  butikkene er egeneide butikker og de siste 11% er eid av franchisetakere.

Europris er en hjørnesteinsbedrift i Fredrikstad, hvor hovedkontoret ligger. Det store nye sentrallageret ligger i Moss. På lageret  jobber det ca. 150 ansatte hver eneste dag med å ta imot ordrer, og motta og sende ut varer til butikkene i kjeden. På hovedkontoret er  det forøvrig over 100 ansatte som har som oppgave å gjøre hverdagen ute i butikk enklere og mer effektiv.

Europris Sørkjosen

Anne Grethe Næss

Europris Industriveien 4
9152 Sørkjosen
Telefon: +4769396600
Epost: Anne.Grethe.Nass@europris.no
Hjemmeside: europris.no
På Facebook: EuroprisSorkjosen
Lærefag:
Salgsfaget (SLG03-02)

Mer enn 86% av varene  kommer fra egen grossist. Kjeden har fokus på å kjøpe flest mulig varer direkte fra produsent, i store kvanta og gjerne sammen med internasjonale partnere. Det gjør at kjeden kan holde så lave priser.

Kjeden er brennende engasjert i at det skal bli enklere å drive en god Europris-butikk og det tror man også vil komme kundene til gode.

Europris Sørkjosen er en kjedens mange butikker i Norge. Europris Sørkjosen er en liten og koselig butikk med trivelige og hjelpsomme ansatte.  Nylig ble butikken ombygd, og framstår i dag som en moderne og veldrevet butikk.