fbpx

Manndalen Maskin AS

Manndalen Maskin ble etablert 01.01.2006 og var eid og drevet av Jarle og Inger-Lise Pedersen. Firmaet ble overtatt etter A-ring Ansgar Hansen. Ved overtakelse var firmaet allerede veletablert i markedet. 01.01.2012 gikk firmaet over til aksjeselskap, Manndalen Maskin AS. 

Daglig leder for bedriften er: Jarle Pedersen. Styret består av: Jarle Pedersen, Inger-Lise Pedersen, Kristoffer Pedersen og Lisa M. P. Solbakken.

Manndalen Maskin AS har sentral godkjenning, er tariffbedrift og medlem av MEF organisasjon. Maskinparken  består av 8 gravemaskiner fra 3-45 tonn, hjulgravemaskin, hjullaster, veghøvel, borerigg, vals, 2 lastebiler, 1 semi med maskinslep og diverse utstyr. Firmaet har variert arbeid sommer- og vinterhalvårene og har i tillegg snørydding og vintervedlikehold av veier i vinterhalvåret.

Bedriften er lokalisert på industriområdet i Manndalen.  Bedriften har dyktige ansatte med fagarbeider kompetanse, pågangsmot og allsidig praksis. Firmaet er opptatt av et godt arbeidsmiljø og har en god blanding av humor og seriøsitet i arbeids hverdagen. De fleste av de ansatte er organisert i NAF- Norsk arbeidsmannsforbund og har en egen tillitsvalgt i bedriften.

Manndalen Maskin AS

Jarle Pedersen

Manndalen Maskin ASGrenevegen 12 
9144 Samuelsberg
Troms og Finnmark
Telefon: +4791329072
Epost: post@manndalenmaskin.no
Hjemmeside: manndalenmaskin.no
Facebook: ManndalenMaskin
Lærefag
Anleggsmaskinførerfaget (AMF03-02)
Yrkessjåførfaget (YRK03-03)