fbpx

Kick off for nye læreplaner!

Nye læreplaner rulles ut for lærlinger som går ut i lære etter 1. august 2022 - er dere klare?

Fagfornyelsen har blitt rullet ut, og nå får det betydning for alle nye lærlinger som starter i lære etter 1. august 2022.  KomOpp (opplæringskontoret for offentlig sektor i Troms) arrangerer sammen med Troms og Finnmark fylkeskommune KICK-OFF for dette!

Det arrangeres kick-off på tre forskjellige lokasjoner; Tromsø, Harstad og Bardufoss – og det er lagd et program som passer for fagansvarlige/instruktører/veiledere i lærebedriftene, for ansatte i opplæringskontor, for medlemmer i prøvenemder og for andre som er med i laget rundt lærlingene.

Kick-off vil bli arrangert i Tromsø på Radisson BLU den 17. oktober fra kl. 12:30 til kl 15:45.  Så vil det bli tilsvarende arrangement i Bardufoss på Istindportalen den 18. oktober fra kl. 12:30 til kl 15:45.  Så avsluttes runden i Harstad på Nordic hall onsdag den 19. oktober fra kl. 12:30 til kl 15:45.

Det vil bli innlegg fra Troms og Finnmark fylkeskommune og KomOpp.  I tillegg skal tidligere Universitetslektor Clas Dale holde et foredrag før relasjonshøvdingen Marco Elsafadi avslutter programmet med et sprudlende foredrag om det å veilede ungdom.

Det blir litt å bite i underveis, og vi ser fram til å møtes igjen!

PROGRAM:

12:30 Åpning av kick-off

12:45 Overordnet del: Danne og utdanne

13:45 Fagspesifikke læreplaner: Hva er nytt når faget er det samme?

14:45 Å veilede ungdom

15:45 Vel hjem

Påmelding KICK OFF

Påmelding er bindende
Forrige

1. august 2022 rullet det ut nye læreplaner for lærlinger

Anette har bestemt seg – ble lærling i Service- og Administrasjonsfaget!

Neste