fbpx

Sandøy Bygg A.S

Sandøy Bygg AS ble etablert i 2009, og har hatt en god utvikling gjennom årene.  Bedriften er forhandler for Vestlandshus og utfører alt innen nybygg, tilbygg, renovering og rehabilitering med sentral godkjenning innenfor tiltaksklasse 1.  

Bedriften kan gjennomføre små og store anleggsprosjekter, og har fokus på å løse oppgavene på en smidig og profesjonell måte for oppdragsgivere.  Bedriften har lang og god erfaring i prosjektstyring og anleggsledelse, og sikrer at byggeplassen utvikles i tråd med oppdragsgivers interesse samt at lover og forskrifter er ivaretatt.  

De siste årene har bedriften etablert prosjektet «Hansvoll», som er et boligfelt i sentrum av Storslett i Nordreisa kommune.  Dette prosjektet har allerede blitt gjennomført med flere byggetrinn, og boligene har blitt utformet med tanke på behovene hos dagens befolkning.  Etterspørselen etter disse boligene har vært stor.

Les mer om bedriften i artikkelen «Tømrerfirma skaper utvikling for bedrift og folk» 

Bedriften har fokus på kvalitet i sine leveranser, og er aktivt ute å søker utvikling gjennom å rekruttere nye fagfolk.  Bedriften er godkjent lærebedrift i Tømrerfaget.

Sandøy Bygg A.S

Nils Halvar Sandøy 

*Sandøy ByggSentrum 30
9151 Storslett
Nordreisa
Troms og Finnmark
Telefon: +4795210409
Epost: post@sandoybygg.no 
Hjemmeside: sandoybygg.no 
Facebook: SandoyBygg2017
Lærefag
Tømrerfaget (TMF03-02)