fbpx
,

Nytt verktøy for tømrerlærlinger testes ut!

Byggmesterforbundet har fått utviklet nytt web-basert kurs for tømrer-læringer - OK Nord tester dette ut!

Opplæringskontoret Nord er medlem av Byggmesterforbundet.  Nå er det lansert et web-basert kurs som kan være til stor nytte for tømrer-lærlingene.  Dette kurset vil være god hjelp for dem som skal opp til tverrfaglig eksamen og svenneprøve.   Det er Opplæringskontoret for tømrerfaget i Oslo og Akershus og Datapower, i tett samarbeid med Byggmesterforbundet Region Øst og SINTEF Community gjennom Byggforskserien som har utviklet det nye opplæringstilbudet. 

Vi har kjøpt inn lisenser og tester nå dette kurset sammen med to av våre lærlinger.  Foreløpige tester vekker begeistring, og vi ser fram til å kunne tilby dette kurset som en naturlig del av oppfølgingen vær av lærlinger som ønsker å ta svennebrevet i tømrerfaget.

Klart vi er heftig og begeistret!  Dette vil kunne forenkle veien for våre lærlinger, redusere tidsbruk – og ikke minst redusere reisekostnader.  Vi tror dette verktøyet kan bli en del av vår nye verktøykasse for våre lærlinger innen tømrerfaget.

Bli tømrer! Nettsted som viser mulighetsbildet for deg som ønsker å bli tømrer

Byggmesterforbundet arbeider aktivt med synliggjøring av tømrerfaget.  De har utviklet en god hjemmeside som heter Bli Tømrer !  

Her vil du finne gode framstillinger om yrket, om hvordan du kan finne opplæringskontor og lærebedrifter – men ikke minst bli inspirert!

Hva gjør en tømrer?

Slik blir du tømrer!

Jobb og karriere-muligheter

YRKESFAG – et smart valg!

 

Forrige

Ny og spennende lærebedrift godkjent i sveisefaget

Kompetansepilot Nord-Troms besøkte Nord-Troms v.g.s

Neste