fbpx
, ,

Vinter som sommer – Åsheim maskin leverer!

Åsheim Maskin har fullt trøkk gjennom hele året

Nå er det naturligvis mest fokus på snescootere, men også ATVer går det en god del av!

Åsheim Maskin AS holder til i Øverbygd i indre Troms, 16 km fra E6 på Heia. De forhandler nye Lynx og Polaris snøscootere, Can-Am og Polaris ATV, samt 4P tilhengere. De har også et rikt utvalg i scootersleder/doninger, ATV-hengere samt klær og tilbehør.

Firmaet ble etablert i 1981, og har derfor lang fartstid i bransjen. 8 dyktige medarbeidere forsøker etter beste evne å yte maksimalt for at kundene skal føle seg trygge når de handler.  Covid 19 har ikke slått kraftig ut for bedriften, men de første ukene på nyåret ble noe stillere enn vanlig.  Bedriften tar smittevern på alvor, så her er både Antibac og man må registrere seg for eventuelt smittesporing.  Og naturligvis håper man på mer sne!

Åsheim Maskin AS har drevet snøscooter/ATV verksted siden oppstarten i 1981 og utfører service og reparasjon på Polaris, Lynx og Can-Am. Verkstedavdelingen består av 4 dyktige medarbeidere med lang og god erfaring. De tar jevnlig kurs igjennom bedriftens leverandører for å ha den beste kompetansen for å hjelpe deg som kunde.

Bedriften er lærebedrift i Motorsykkelfaget

Når man driver virksomhet som er konkurranseutsatt, så er det naturlig å ha høy fokus på kvalitet og kundetilfredshet!  Bedriften har derfor et godt utrustet verksted som tar seg av både montering av nytt materiell, men som også utfører reparasjoner og service.  Dette er i aller høyeste grad god kundepleie.

Bedriftens verksmester er fagansvarlig, og følger opp lærlingen ved å bruke en god intern opplæringsplan.  Lærlingen er en naturlig del av staben i bedriften, og selv om god faglighet må ivaretas, så sitter også fleipen løst.  

Gjennom å bruke systemet med lærling og fagbrev, så sikrer bedriften god kompetanse i sin stab.  Kompetansen sikres også ved at man tar vare på sitt mannskap – det er nemlig svært lite gjennomtrekk i denne bedriften.

Motorsykkelfaget

Fullført og bestått opplæring fører fram til fagbrev - vår lærling holder stø kurs mot fagprøven

Motorsykkelfaget skal bidra til å utvikle kompetanse i reparasjon og service av motorsykkel, ATV (all-terrain vehicle / terrengkjøretøy) og snøscooter. Faget skal medvirke til trygg og sikker bruk av kjøretøy. Videre skal faget bidra til å forlenge levetiden og redusere vedlikeholdskostnadene på kjøretøy.

Opplæringen skal medvirke til at lærlingen tilegner seg praktiske ferdigheter og faglig innsikt i feilsøking, diagnostisering, service og reparasjon. Opplæringen skal bidra til at lærlingen utvikler evne til å arbeide selvstendig etter gjeldende regelverk for helse, miljø og sikkerhet og gjeldende prosedyrer.

Opplæringen skal også bidra til å utvikle evnen til planlegging, dokumentasjon og kvalitetssikring av utførte arbeider.

Opplæringen skal legge til rette for praktisk og variert arbeid på motorsykkel, ATV eller snøscooter. Videre skal opplæringen legge grunnlag for samarbeid med kunder og kollegaer og for praktisk anvendelse av kunnskapen. Opplæringen skal forberede lærlingen på et arbeidsliv med store krav til effektivitet og omstilling.

En titt innom bedriften

Forrige

Furuflaten – industribygd i Nord-Troms

Sol, smil og salgsfag i Gibostad!

Neste

Bli lærebedrift??? Trenger læreplass???